Morango aardbeien

Home Recepten Aardbeien met basilicum en espuma

Aardbeien met basilicum en espuma

Ingrediënten 4 personen

  • 350 g Morango® aardbeien
  • 150 g slagroom
  • 70 g suiker
  • 10 blaadjes basilicum

Bereidingswijze

  1. Doe 150 g Morango® aardbeien in een blender met 50 g room, 20 g suiker en mix alles fijn.
  2. Voeg de rest van de room toe en mix opnieuw. Giet het geheel door een puntzeef.
  3. Doe het mengsel in een kidde en zet onder druk met twee gaspatronen, schud 15 seconden en leg horizontaal in de koelkast.
  4. Mix 100 g Morango® aardbeien met 50 g suiker en de blaadjes basilicum.
  5. Halveer de overige aardbeien.
  6. Doe de Morango® aardbeien in proefglaasjes, bedruip ze met coulis van aardbei en basilicum , werk af met espuma van aardbei.